Descarcare Demo

descarca program legislativ trial

Descarca ACUM

LEX 2018

TRIAL

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati un formular.La sfarsitul completarii formularului incepe descarcarea gratuita a variantei de evaluare a acestui  program legislativ exceptional!

descarca program legislativ trial

program legislativ prezentare video

Like us on Facebook

DESPRE NOI


ETO Software este o renumita firma din Timisoara cu o experienta de mai bine de 20 ani în domeniul bazelor de date, peste 10000 de institutii publice si societati comerciale  sau Regii Autonome din intreaga tara apeland in prezent la serviciile ei.

O echipa profesionista de informaticieni, juristi, ingineri, economisti lucreaza pentru satisfactia deplina a clientilor ETO Software. Definit prin seriozitate, eficienta si promptitudine in rezolvarea problemelor clientilor, colectivul nostru are ferma convingere ca numai si numai multumirea totala a clientului poate asigura succesul pe termen lung.


EXPERIENTA:

1. Software

- Experienta avansata in programare: Microsoft Visual C++, Microsoft Visual Basic, Java

- Experienta avansata in gestionarea si prelucrarea bazelor de date

2. Juridic/economic

- Experienta avansata in toate ramurile de drept precum si in problematici economico-financiare

3. Suport

- Personal calificat la dispozitia clientilor privind problemele curente de functionare si utilizare a programelor software


MANIFEST:

Scopul nostru este de furniza un program complex de legislatie care sa usureze in mod substantial cautarea si lucrul cu actele normative emise dealungul timpului.

Acest program legislativ este destinat managerilor, managerilor financiari, contabililor, expertilor contabili, juristilor, functionarilor publici, personalului din invatamant si in general tuturor celor care au nevoie de informatie exacta si la timp din hatisul legislativ romanesc.

Dorim sa aducem in biroul dumneavoastra toata legislatia romaneasca din 1886 si pana la zi.

Interfata extrem de facila si prietenoasa, viteza foarte buna de cautare, afisarea formei finale a actului (cu toate modificarile incluse direct pe text ), multiplele facilitati oferite de program, respectiv deplinul suport acordat clientilor face din acest program legislativ Lex2016 , un instrument indispensabil activitatii dumneavoastra , intr-o societate care reclama tot mai multe informatii .

LEX2016 este un program legislativ elaborat menit sa vina in sprijinul dumneavoastra , acum intr-o lume in care sucesul este sinonim cu prompta si exacta informare. Legislatia completa si actualizata zilnic , interfata extrem de prietenoasa , si usor intuitiva face din Lex2016 un ideal program legislativ .

Lex2016 inseamna un program legislativ prin care orice lege va fi gasita la timp si oferita cu textul actualizat la zi , precum si cu relatiile spre alte acte normative. Inseamna economie de timp, inseamna economie de bani ; inseamna un remarcabil program legislativ !!!

 

Specialistul Legislativ

Monitorul Oficial

LoginLEX 2018

LEX 2019  este un program legislativ elaborat
menit sa vina in sprijinul dumneavoastra.
Intr-o lume in care succesul este sinonim cu buna
informare, va oferim legislatia completa si
actualizata zilnic, interfata extrem de prietenoasa
si intuitiva. Toate acestea fac ca LEX 2019 sa fie
considerat un program legislativ ideal.

ANUNT IMPORTANT


Cautam colaboratori pentru distributia programului legislativ Lex 2018, software de legislatie româneasca, în toata tara oferit printr-o simpla comanda.

Pentru mai multe informatii click AICI

Valid XHTML & CSS | Design Diosoft | Copyright © 2011 by ETO