Descarcare Demo

descarca program legislativ trial

Descarca ACUM

LEX 2018

TRIAL

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati un formular.La sfarsitul completarii formularului incepe descarcarea gratuita a variantei de evaluare a acestui  program legislativ exceptional!

descarca program legislativ trial

Like us on Facebook

Manual

1. Selectarea cuvintelor cheie si a criteriilor dupa care se face cautarea în baza de date de catre acest program legislativ Lex2018.

Se accepta simultan mai multe chei de cautare si orice combinatie a lor. Se poate realiza cautare dupa cuvinte cheie atât în titlul actelor normative (la Cuvinte - titlu) cât si în textul lor (la Cuvinte - text). Cautarea se face dupa radacina cuvintelor.

Cuvantul cheie sau criteriul dupa care se face cautarea trebuie adus in fereastra mare prin apasarea butonului “+”.

Foarte important! In cazul in care se doreste realizarea cautarii dupa Cuvinte - titlu sau - text, dupa alegerea optiunii „Cautare” din meniul „Legi” se deruleaza mai intai bara ce...


CITESTE MAI MULT

Actualizare

Actualizarea  prin e-mail:
Presupune trimiterea fisierelor  de  actualizare prin  e-mail zilnic , fisiere  care  sunt  sub  forma  unei  arhive  ce  va  fi  salvata in  directorul programului,  dupa  care se  apeleaza  procedura  de   actualizare  dand  calea  spre  fisier. Acest program legislativ va fi in masura astfel sa integreze noutatile legislative in baza sa de date.

Actualizarea  prin  CD:
In  cazul  in  care nu  aveti posibilitatea de  a primi  fisierele  prin  e-mail  sau de  a  le  descarca  de  pe  Internet  se  vor  trimite  lunar  CD-uri cu fisierele  de  actualizare , care contin actele aparute in cursul lunii si pe care Lex2018 , program ...


CITESTE MAI MULT

Prezentare video

Pentru orice informatii sunati la : 0724 265 679 , 0788 123 496,
0722 264869 , 0788 123494

 

LoginLEX 2018

LEX 2019  este un program legislativ elaborat
menit sa vina in sprijinul dumneavoastra.
Intr-o lume in care succesul este sinonim cu buna
informare, va oferim legislatia completa si
actualizata zilnic, interfata extrem de prietenoasa
si intuitiva. Toate acestea fac ca LEX 2019 sa fie
considerat un program legislativ ideal.

ANUNT IMPORTANT


Cautam colaboratori pentru distributia programului legislativ Lex 2018, software de legislatie româneasca, în toata tara oferit printr-o simpla comanda.

Pentru mai multe informatii click AICI

Valid XHTML & CSS | Design Diosoft | Copyright © 2011 by ETO